1 Kasım 2008 Cumartesi

MHP’den Yozgat Belediyesi’ne sirk eleştirisi

Yozgat Belediyesi’nin bir “kültür etkinliği” olarak şehre getirdiği “Avrupa Sirki”, MHP Sarıkaya Belediye Başkan adayı Mecit Muş tarafından eleştirildi. Muş’un resmî web sitesi olan www.mecitmus.com’da yer alan ve siyasî hicivlerin yapıldığı bölümde, “Şaşırmadık… Halka, ‘cambaza bak!’ demelerinin vakti gelmiş demek ki…” ifadesine yer verildi.

Yozgat Belediyesi, kültür etkinlikleri kapsamında 3 gün boyunca gösteri yapmak üzere şehre “Avrupa Sirki” getirdi. Türkiye’nin ilk uluslararası sirki olduğu belirtilen Avrupa Sirki, Salı Pazarı’nın bulunduğu alanda saat 19.00’dan itibaren sirk gösterisi yapıyor.

Sirkin biletleri, büyüklere 10, çocuklara ise 5 YTL.’den satılıyor.

Yozgat Belediyesi’nin bir “kültür etkinliği” olarak şehre getirdiği “Avrupa Sirki”, MHP Sarıkaya Belediye Başkan adayı Mecit Muş tarafından eleştirildi.

Muş’un resmî web sitesi olan www.mecitmus.com’da yer alan ve siyasî hicivlerin yapıldığı “Günün Haberi” bölümünde, Avrupa Sirki, hazırlanan bir grafikle eleştirildi.

“Yozgat Belediyesi, Avrupa Sirki’ni Yozgat’a getirecek” başlıklı haberin, yerel basından iktibas edildiği grafikte, “Şaşırmadık… Halka, ‘cambaza bak!’ demelerinin vakti gelmiş demek ki…” ifadesine yer verildi.