24 Ağustos 2009 Pazartesi

Okulun temelini Ramazan’ın sonunda atabiliriz

AK Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül, Yozgat’ın Sarıkaya ilçesine yapılması planlanan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Meslek Yüksek Okulu’nun temelinin Ramazan ayının sonunda atılabileceğini söyledi.

AK Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül, iftarını, doğum yeri olan Sarıkaya ilçesinde belediye tarafından kurulan iftar çadırında vatandaşlarla birlikte açtı.

Akgül, burada yaptığı açıklmada, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Meslek Yüksek Okulu’nun projesinin çizilmekte olduğunu hatırlatarak, “Büyük bir ihtimalle Ramazan ayının sonunda okulumuzun temelini atacağız” dedi.

Sarıkaya’ya yapılacak olan yüksek okulun, aynı zamanda bir fizik tedavi hastanesi ve huzurevi gibi faaliyet göstereceğini belirten Akgül, çevre illere de hizmete vereceğini söyledi.

Okulu bir kompleks (külliye) olarak düşündüklerini kaydeden Akgül, “Sarıkaya’ya yapılacak yüksek okul için herkesin katkıda bulunması gerekir. Basının, tüm siyasî partililerimizin, esnaf ve sanatkârlarımızın, odalarımızın da içinde bulunacağı bir komisyon tarafından hızlı bir şekilde adımlar atacağız. Görkemli bir şekilde yüksekokulun açılışını yapmayı düşünüyoruz” diye konuştu.

Sigara yasağını puroyla deldi

AK Parti Yozgat Milletvekili Abdülkadir Akgül, kapalı mekânlarda sigara içmek yasak olduğu halde, iftar çadırında puro içti. Milletvekili Akgül’e ceza verilip verilmeyeceği merak ediliyor.