24 Eylül 2009 Perşembe

Büyüksoy: Muhalefetin tavrı bayrama yakışmadı

“Merhaba Yozgat” gazetesi Yazı İşleri Müdürü Recai Büyüksoy, Yozgat Valiliği tarafından düzenlenen bayramlaşma programında, MHP heyetinin ‘açılım’ gerekçesiyle AK Parti milletvekillerine tepki gösterip karmaşa çıkarmalarının bayrama yakışmadığını kaydetti.

Büyüksoy, “Parti temsilcileri, yandaşları, birbirlerine daha yakın olmuş olsalar, belki de program esnasında yaşanan kısa süreli atışmalar, yerini büyük bir kavgaya bırakacaktı” diye yazdı.

TOKİ, Sarıkaya’ya 206 adet konut yaptıracak

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Yozgat’ın Sarıkaya ilçesine 206 adet konut daha yapacak.

TOKİ, Sarıkaya ilçesine yapılan 192 konutun ardından 206 konut daha inşa edilmesi için çalışma başlattı. Sarıkaya Belediye Başkanı Ali Osman Erbir, daha önce yapılan toplu konutların yanına dar ve orta gelir grubu için 2. etap konutların yapılacağını belirterek, “Proje çalışmaları tamamlanan 206 konut için müracaatlar 18 Aralık’a kadar Ziraat Bankası Sarıkaya Şubesi’ne yapılacak. 8 bloktan 5’er katlı ve asansörlü olacak olan binaların sosyal donatıları da yapılacak” dedi.

(Kaynak: yurthaber.com)

12 Eylül 2009 Cumartesi

Sarıkaya’da trafik kazası: 1 ölü 2 yaralı

Eyüp Gündoğdu yönetimindeki 66 NF 623 plakalı otomobil, Karayakup Beldesi ile Çıkrıkçı Köyü arasında şarampole yuvarlandı.

Kazada, otomobilin sürücüsü Gündoğdu olay yerinde öldü. Yaralanan eşi Solmaz Gündoğdu ile 15 yaşındaki kızı Rabia Gündoğdu Sarıkaya Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

7 Eylül 2009 Pazartesi

Şehit aileleri, Sarıkaya’da iftar yemeğinde buluştu

Yozgat Valiliği, 1 Eylül’de Yozgat Merkez, Sorgun, Şefaatli ve Yerköy ilçelerinde yaşayan şehit yakınlarına İl Özel İdaresi Sosyal Tesisleri’nde verdiği iftarın ardından bu gün de, Sarıkaya ilçesinde; Boğazlıyan, Çandır, Çayıralan ve Yenifakılı ilçelerinde yaşayan şehit yakınlarına iftar yemeği verdi.